Privacy Policy - Πολιτική Απορρήτου

Our core beliefs regarding user privacy and data protection

  • User privacy and data protection are human rights.
  • We have a duty of care to the people within our data.
  • Data is a liability, it should only be collected and processed when absolutely necessary.
  • We will never sell, rent or otherwise distribute or make public your personal information.

    Relevant Legislation

    Along with our business and internal computer systems, this website is designed to comply with the following national and international legislation with regards to data protection and user privacy:

  • UK Data Protection Act 1988 (DPA) - (http://www.legislation.gov.uk/ukpga/1998/29/contents)
  • EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR) – (https://www.eugdpr.org/)
  • Australian Privacy Act 1988 (APA) – (https://www.legislation.gov.au/Series/C2004A03712)

    This website’s compliance with the above legislation, all of which are stringent in nature, means that this site is likely compliant with the data protection and user privacy legislation set out by many other countries and territories as well. If you are unsure about whether this site is compliant with your own country of residences’ specific data protection and user privacy legislation, you should contact our data protection officer for clarification (details of whom can be found below).

    Personal information that this website collects, why we collect it and how we protect it

    Personal Information
    Personal information means details which identify you or could be used to identify you, such as your name, contact details, and purchase history.

    Controller of Personal Information

    Any personal information processed by Filofax’s website in connection with this Privacy Policy is controlled by FLB Group Ltd, which is considered the “data controller” of your personal information under European Union and UK data protection law.

    This website collects and uses personal information for the following reasons:

  • For management and administrative purposes. We may use and retain your personal information, including your purchase history, for administrative purposes, which may include, for example, accounting and billing, auditing, credit or other payment card verification, anti-fraud screening and systems testing, maintenance and development.
  • To send status updates and service communications to you.
  • To carry out marketing and keep you informed of Filofax products.
  • To improve our websites, products and services. We may monitor the way that you and other customers use our website so that we can identify ways to improve your user experience.

    Site visitation tracking

    Like most websites, this site uses Google Analytics (GA) to track user interaction. We use this data to determine the number of people using our site, to better understand how they find and use our web pages and to see their journey through the website.

    Although GA records data such as your geographical location, device, internet browser and operating system, none of this information personally identifies you to us. GA also records your computer’s IP address which could be used to personally identify you but Google does not grant us access to this. We consider Google to be a third-party data processor.

    GA makes use of cookies, details of which can be found on Google’s developer guides. Our website uses the analytics.js implementation of GA.

    Disabling cookies on your internet browser will stop GA from tracking any part of your visit to pages within this website.

    Our blog
    Should you choose to add a comment to any posts that we have published on our blog, the name and email address you enter with your comment will be saved to this website’s database, along with your computer’s IP address and the time and date that you submitted the comment. This information is only used to identify you as a contributor to the comment section of the respective blog post and is not passed on to any of the third-party data processors detailed below. Only your name will be shown on the public-facing website.

    Your comment and its associated personal data will remain on this site until we see fit to either 1.) remove the comment or 2.) remove the blog post. Should you wish to have the comment and its associated personal data deleted, please email us at blogpost@filofaxlettsblueline.com using the email address that you commented on.

    If you are under 16 years of age you MUST obtain parental consent before posting a comment on our blog.

    NOTE: You should avoid entering personally identifiable information to the actual comment field of any blog post comments that you submit on this website.

    Contact forms and email links

    Should you choose to contact us using the contact form on our Contact us page or an email link like this one, none of the data that you supply will be stored by this website or passed to / be processed by any of the third-party data processors defined in this Privacy Policy. Instead, the data will be collated into an email and sent to us over the Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Our SMTP servers are protected by TLS (sometimes known as SSL) meaning that the email content is encrypted using SHA-2, 256-bit cryptography before being sent across the internet. The email content is then decrypted by our local computers and devices.

    Email newsletter

    If you choose to join our email newsletter, the email address that you submit to subscribe will be forwarded to DotMailer who provide us with email marketing services. We consider DotMailer to be a third-party data processor. The email address that you submit will be stored within this website’s own database but not in any of our internal computer systems.

    Your email address will remain within DotMailer’s database for as long as we continue to use DotMailer’s services for email marketing or until you specifically request removal from the list. You can do this by unsubscribing using the unsubscribe links contained in any email newsletters that we send you or by requesting removal via email. When requesting removal via email, please send your email to unsubscribe@filofaxlettsblueline.com using the email account that is subscribed to the mailing list.

    If you are under 16 years of age you MUST obtain parental consent before joining our email newsletter.

    How we store your personal information

    This website is hosted by Amazon Web Services (AWS) within a data centre located in Frankfurt. All AWS services comply with the General Data Protection Regulation (GDPR).

    During GDPR service readiness audit, security and compliance experts confirmed that AWS has in place effective technical and organizational measures for data processors to secure personal data in accordance with the GDPR.

    We protect the security of your information during transmission by using Secure Sockets Layer (SSL) software, which encrypts information you input.

    To make sure your access to our website is secure, you should not share your log in details with anyone else. When you finish using the website you should log out if others may be able to access your computer or device. This is especially important if you are using a publicly accessible computer.

    Payment information

    When you buy our products over the Internet, your web browser connects with the website through an SSL ("Secure Sockets Layer"). SSL is an industry-standard protocol for encryption over the Internet.

    All of your personal information is encrypted as it travels over the Internet, to and from this website. When information is encrypted, it is scrambled between your computer and our server. The information is only unscrambled when it safely reaches us. It's fast and safe, and it ensures that your personal information cannot be read by anyone else. However as with any standard email, emails containing your personal data sent to or from Filofax will travel in a non-encrypted format.

    We will keep your information for as long as we need it for the purpose it is being processed for. For example, when you buy on this website, you can create an account or checkout as a guest. In both cases, we will keep the information related to your purchase for a period which enables us to handle or respond to any complaints, queries or concerns. The information may also be retained so that we can continue to improve your experience with us.

    We will actively review the information we hold and delete it securely when there is no longer a legal, business or customer need for it to be retained.

    Encryption

    Encrypting data at rest is used to ensure that sensitive data saved on disks is not readable by any user or application without a valid key. We are using server-side encryption (SSE) using AES-256 encryption provided by Amazon Web Services.

    Cookies

    Filofax’s website, email messages, and advertisements may use "cookies" and other technologies such as pixel tags. These technologies help us better understand user behaviour, tell us which parts of our websites people have visited, and facilitate and measure the effectiveness of advertisements and web searches. We treat information collected by cookies and other technologies as non‑personal information. However, to the extent that Internet Protocol (IP) addresses or similar identifiers are considered personal information by European Union and UK data protection law, we also treat these identifiers as personal information. Similarly, to the extent that non-personal information is combined with personal information, we treat the combined information as personal information for the purposes of this Privacy Policy.

    Disabling cookies on your internet browser will stop Filofax, or any third parties, from tracking any part of your visit to pages within this website.

    FLB allows for the deletion of content by customers on demand via email request to delete@filofaxlettsblueline.com.

    Requesting a copy of your personal information

    You may request a copy of any personal data about you held by FLB Group Ltd. There is no fee for this request.

    The request must be in writing and must contain the following:

  • Your name and postal address.
  • Details of your request.
    Any details which may help us locate the information which is the subject of your request, for example:
  • Email address reference.
  • Telephone number. You must also provide:
  • A photocopy of your passport or driving license, so that we can verify your identity.
  • Your signature and the date of the request.

    If you are applying on behalf of another person then signed authority from the individual is required. Please send your request to:

    Data Protection Manager
    FLB Group Ltd
    Thornybank Industrial Estate
    Dalkeith, Midlothian
    EH22 2NE

    About this website's server

    This website is hosted by Amazon Web Services (https://aws.amazon.com/compliance/data-privacy-faq/) within a data centre located in Frankfurt. All traffic (transfer of files) between this website and your browser is encrypted and delivered over HTTPS.

    Our third-party data processors

    We use a number of third parties to process personal data on our behalf. These third parties have been carefully chosen and all of them comply with the legislation set out above. All of these third parties are based in the USA and are EU-U.S. Privacy Shield compliant, except DotMailer who is based in England.

  • Amazon Web Services - (EU Data Protection)
  • Google Analytics - (Privacy Policy)
  • DotMailer - (Privacy Policy)
  • Braintree/PayPal - (Privacy Policy)
  • AWIN - (Privacy Policy)
  • Agorapulse - (GDPR)

    Data Breaches

    We will report any unlawful data breach of this website’s database or the database(s) of any of our third-party data processors to any and all relevant persons and authorities within 72 hours of the breach if it is apparent that personal data stored in an identifiable manner has been stolen.

    Data controller

    The data controller of this website is: FLB Group Ltd, registered in Scotland with company number: SC007315

    The whose registered office is:
    30 Semple Street
    Edinburgh
    EH3 8BL

    And whose operating office is:
    Thornybank Industrial Estate
    Dalkeith, Midlothian
    EH22 2NE

    Data Protection Officer
    Mrs Julie Bryant, Manager
    Telephone: +44 (0) 131 663 1971
    Email: jbryant@flbgroup.com

    Changes to our Privacy Policy

    This privacy policy may change from time to time in line with legislation or industry developments. We will not explicitly inform our clients or website users of these changes. Instead, we recommend that you check this page occasionally for any policy changes. Specific policy changes and updates are mentioned in the changelog below.

    Changelog

    18/04/2018 – Updated in line with the EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)
    21/03/2018 – Added Amazon Web Services as a third-party
    17/10/2017 – Privacy policy instigated



    Οι βασικές πεποιθήσεις μας σχετικά με την προστασία του απορρήτου και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών

  • Το απόρρητο των χρηστών και η προστασία των δεδομένων τους αποτελούν ανθρώπινα δικαιώματα.
  • Βασικό μας μέλημα είναι η φροντίδα των ανθρώπων, τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται στη βάση δεδομένων μας.
  • Τα προσωπικά δεδομένα δημιουργούν μια ευθύνη και η συλλογή και η επεξεργασία τους οφείλει να γίνεται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
  • Απαγορεύεται ρητά η πώληση, ενοικίαση ή οποιαδήποτε μορφή διανομής ή δημοσιοποίησης των προσωπικών σας στοιχείων.

    Σχετική Νομοθεσία

    Παράλληλα με τα επαγγελματικά και εσωτερικά μας συστήματα, αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών:

  • UK Data Protection Act 1988 (DPA) - (http://www.legislation.gov.uk/ukpga/1998/29/contents)
  • EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR) – (https://www.eugdpr.org/)
  • Australian Privacy Act 1988 (APA) – (https://www.legislation.gov.au/Series/C2004A03712)

    
Η συμμόρφωση αυτής της ιστοσελίδας με την παραπάνω νομοθεσία, η οποία είναι ιδιαίτερα σχολαστική, συνεπάγεται ότι αυτή η ιστοσελίδα προσαρμόζεται με τη νομοθεσία σχετικά με την προστασία των δεδομένων και τη νομοθεσία περί απορρήτου και η οποία ορίζεται από πολλές άλλες χώρες. Εάν επιθυμείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτή η ιστοσελίδα είναι απόλυτα συμβατή με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων που αφορούν την χώρα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (την επαφή του οποίου μπορείτε να βρείτε παρακάτω), για περαιτέρω διευκρινίσεις. 


    Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτή η ιστοσελίδα, ο λόγος για τον οποίο τις συλλέγει και με ποιόν τρόπο τις προστατεύει

    Προσωπικές Πληροφορίες
    Οι προσωπικές πληροφορίες αποτελούνται από λεπτομερή στοιχεία τα οποία σας προσδιορίζουν και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας όπως, το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και το ιστορικό αγορών. 


    Υπεύθυνος Προσωπικών Πληροφοριών

    Όποιες προσωπικές πληροφορίες επεξεργάζονται από την ιστοσελίδα της Filofax σε σχέση με την Πολιτική Απορρήτου, ελέγχονται από την FLB Group Ltd, η οποία θεωρείται ο "υπεύθυνος επεξεργασίας" των προσωπικών σας στοιχείων βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Αυτή η ιστοσελίδα συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους παρακάτω λόγους:

  • Για διαχειριστικούς και διοικητικούς σκοπούς. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού αγορών σας, για διοικητικούς σκοπούς οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ζητήματα λογιστικά, τιμολόγησης, ελέγχου, θέματα επαλήθευσης πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή άλλου τρόπου πληρωμής, θέματα ελέγχου κατά της απάτης και δοκιμής συστημάτων, συντήρησης και ανάπτυξης.
  • Για την αποστολή ενημερώσεων καθώς και υπηρεσιών επικοινωνίας σας.
  • Για σκοπούς προώθησης και ενημέρωσης των προϊόντων Filofax.
  • Για την βελτίωση της ιστοσελίδας μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Ενδέχεται να παρακολουθούμε τον τρόπο που εσείς και άλλοι πελάτες χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να εντοπίσουμε τρόπους βελτίωσης.

    Παρακολούθηση Επισκέψεων Ιστοσελίδας

    Όπως και οι περισσότερες ιστοσελίδες, έτσι και αυτή χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, καθώς και για την καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας.

    Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως την γεωγραφική θέση, την συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν υπόκειται σε ταυτοπροσωπία. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοπροσωπία, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι "τρίτος" επεξεργαστής δεδομένων.

    Η GA χρησιμοποιεί cookies, οι λεπτομέρειες των οποίων βρίσκονται στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js του GA. 


    Η απενεργοποίηση των cookies του προγράμματος περιήγησης σας θα αποτρέψει τον GA από την παρακολούθηση οποιασδήποτε σελίδας(-ων) επισκεφθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

    Το blog μας
    Αν επιλέξετε να προσθέσετε ένα σχόλιο σε οποιαδήποτε δημοσίευση έχουμε αναρτήσει στο blog μας, το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε με το σχόλιό σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας μαζί με την διεύθυνση IP του υπολογιστή σας καθώς και την ώρα και την ημερομηνία υποβολής του σχόλιου σας. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται μόνο για την αναγνώριση σας ως συνεισφέροντες στην ενότητα σχολίων της αντίστοιχης ανάρτησης του blog και δεν μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε "τρίτο" επεξεργαστή δεδομένων, όπως αυτοί αναφέρονται λεπτομερώς παρακάτω. Μόνο το όνομά σας θα εμφανιστεί δημόσια στην ιστοσελίδα.

    Το σχόλιο καθώς και τα σχετικά προσωπικά δεδομένα σας, θα παραμείνουν σε αυτή την ιστοσελίδα έως ότου θεωρήσουμε κατάλληλη είτε την κατάργηση του σχολίου είτε την απόσυρση του "blog spot". Εάν επιθυμείτε τη διαγραφή του σχολίου σας καθώς και των σχετικών προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ στείλτε μας email στο blogpost@filofaxlettsblueline.com χρησιμοποιώντας την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία σχολιάσατε.

    Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν την δημοσίευση οποιουδήποτε σχολίου στην ιστοσελίδα μας.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να αποφύγετε την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων σε οποιοδήποτε σχόλιο κάνετε και δημοσιεύεται στο πεδίο σχολιασμού αυτής της ιστοσελίδας.


    Φόρμα επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

    Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα "Επικοινωνήστε μαζί μας" ή μέσω συνδέσμου email, όπως αυτός, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτήν την ιστοσελίδα ή θα μεταβιβαστεί/υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε "τρίτο" επεξεργαστή δεδομένων, όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αντ 'αυτού, τα δεδομένα θα ταξινομούνται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα αποστέλλονται μέσω του SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από το TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), το οποίο σημαίνει ότι το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση SHA-2, 256-bit πριν αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έπειτα αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές.

    Email newsletter

    Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στο newsletter μας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε θα προωθηθεί στο DotMailer (υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Θεωρούμε ότι το DotMailer είναι "τρίτος" επεξεργαστής δεδομένων. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε θα αποθηκευτεί στην βάση δεδομένων μας, αλλά σε κανένα από τα εσωτερικά συστήματά μας.

    Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στην βάση δεδομένων DotMailer για όσο διάστημα συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες email marketing του DotMailer ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση από την λίστα. Μπορείτε να προχωρήσετε στην εν λόγω διαγραφή μέσω των συνδέσμων διαγραφής που περιέχονται σε οποιοδήποτε email newsletter που σας αποστέλλουμε ή ζητώντας την διαγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν ζητάτε την διαγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλώ στείλτε μας το μήνυμα στην διεύθυνση unsubscribe@filofaxlettsblueline.com χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον οποίο έχετε εγγραφεί.

    Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν συνδεθείτε στο newsletter μας.

    Πώς αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

    Αυτή η ιστοσελίδα φιλοξενείται από την υπηρεσία Amazon Web Services (AWS) σε ένα κέντρο δεδομένων με έδρα την Φρανκφούρτη. Όλες οι υπηρεσίες AWS συμμορφώνονται βάσει του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR). 


    Κατά την διάρκεια του ελέγχου της καταλληλότητας των υπηρεσιών GDPR, οι εμπειρογνώμονες ασφαλείας και συμμόρφωσης επιβεβαίωσαν ότι η AWS έχει θέσει σε εφαρμογή αποτελεσματικά τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που αφορούν τους επεξεργαστές δεδομένων για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με το GDPR.

    Προστατεύουμε την ασφάλεια σας κατά τη διάρκεια της αποστολής δεδομένων σας, με την χρήση του λογισμικού Secure Sockets Layer (SSL), το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα που εισάγετε.


    Για να είστε σίγουροι ότι η σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα μας είναι ασφαλής, δεν θα πρέπει να αποκαλύπτετε τους κωδικούς σας και τις λεπτομέρειες σύνδεσής σας σε οποιονδήποτε τρίτο. Αφού ολοκληρώσετε την χρήση της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας εάν ενδέχεται να έχουν κι άλλοι πρόσβαση στον υπολογιστή ή την συσκευή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή που είναι για δημόσια χρήση.

    Πληροφορίες Πληρωμής

    Όταν αγοράζετε τα προϊόντα μας μέσω Διαδικτύου, το πρόγραμμα περιήγησής σας συνδέεται με την ιστοσελίδα μέσω SSL ("Secure Sockets Layer"). Το SSL αποτελεί ένα "industry-standard" πρωτόκολλο για την κρυπτογράφηση μέσω του διαδικτύου.

    Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι κρυπτογραφημένες όταν διασχίζουν το Διαδίκτυο, από και προς αυτήν την ιστοσελίδα. Όταν τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα, κωδικοποιούνται μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή μας. Τα δεδομένα σας αποκρυπτογραφούνται μόνο εφόσον φτάσουν σε εμάς με ασφάλεια. Είναι γρήγορο και ασφαλές καθώς διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μπορούν να διαβαστούν από κανέναν άλλο. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε standard e-mail, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται προς ή από την Filofax θα έρχονται σε μη κρυπτογραφημένη μορφή.

    Θα διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα τις χρειαζόμαστε και για τον σκοπό για τον οποίο έχουν δοθεί. Για παράδειγμα, όταν πραγματοποιείτε αγορές σε αυτή την ιστοσελίδα, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό είτε να κάνετε checkout ως επισκέπτης. Και στις δύο περιπτώσεις, θα διατηρούμε τα δεδομένα τα οποία σχετίζονται με την αγορά σας για ένα διάστημα το οποίο θα μας επιτρέψει να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις ή να απαντήσουμε σε τυχόν παράπονα, ερωτήσεις ή ανησυχίες. Οι πληροφορίες ενδέχεται επίσης να διατηρηθούν για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την εμπειρία σας μαζί μας. 


    Θα επανεξετάζουμε ενεργά τις πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας και θα τις διαγράφουμε με ασφάλεια όταν δεν υπάρχει πλέον νομική, επιχειρηματική ή ανάγκη του πελάτη για την διατήρησή τους. 


    Κρυπτογράφηση

    Η κρυπτογράφηση των δεδομένων χρησιμοποιείται για την διασφάλιση ότι τα ευαίσθητα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στους δίσκους, δεν μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε χρήστη ή εφαρμογή χωρίς έγκυρο κλειδί. Χρησιμοποιούμε server-side encryption (SSE) χρησιμοποιώντας την AES-256 κρυπτογράφηση η οποία παρέχεται από τις υπηρεσίες Amazon Web. 


    Cookies

    Η ιστοσελίδα της Filofax, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι διαφημίσεις ενδέχεται να χρησιμοποιούν "cookies"και άλλες τεχνολογίες, όπως "pixel tags". Αυτού του είδους η τεχνολογία μας επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών, μας ενημερώνει ποια τμήματα της ιστοσελίδας μας επισκέφθηκαν οι χρήστες καθώς επίσης διευκολύνει την μέτρηση της αποδοτικότητας των διαφημίσεων και των αναζητήσεων. Μεταχειριζόμαστε τις πληροφορίες οι οποίες συλλέγονται από "cookies"και άλλες τεχνολογίες ως μη προσωπικές πληροφορίες. Ωστόσο, στο βαθμό στον οποίο οι Internet Protocol (IP) διευθύνσεις ή παρόμοιες τέτοιες αναγνωριστικές στοιχείων θεωρούνται επίσης προσωπικά δεδομένα από την σχετική νομοθεσία που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο σχετικά με την προστασία δεδομένων, εμείς επίσης τις μεταχειριζόμαστε ως προσωπικά δεδομένα. Ομοίως, στο βαθμό που τα μη προσωπικά δεδομένα συνδυάζονται με προσωπικά δεδομένα, επίσης και αυτούς τους συνδυασμούς τους μεταχειριζόμαστε σαν προσωπικά δεδομένα για το σκοπό της συγκεκριμένης Πολιτικής Απορρήτου.


    Η απενεργοποίηση των "cookies"στο πρόγραμμα περιήγησης σας θα εμποδίσει την Filofax ή οποιονδήποτε "τρίτο" να εντοπίζει οποιοδήποτε τμήμα της περιήγησής σας στις σελίδες αυτού του ιστότοπου.


    Η FLB επιτρέπει την διαγραφή περιεχομένου από πελάτες κατόπιν αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: delete@filofaxlettsblueline.com. 


    Ζήτηση αντιγράφου των προσωπικών σας δεδομένων.

    Μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο οποιονδήποτε δικών σας προσωπικών δεδομένων έχει στη κατοχή της η FLB Group Ltd. Δεν απαιτείται χρέωση για αυτό το αίτημα.

    Το αίτημα σας πρέπει να είναι γραπτό και να περιέχει τα ακόλουθα:

  • Το όνομά σας και την ταχυδρομική σας διεύθυνση.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με το αίτημά σας.
 Οποιαδήποτε στοιχεία μπορούν να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε τις πληροφορίες οι οποίες αποτελούν το αντικείμενο της αίτησής σας, για παράδειγμα:
  • Διεύθυνση e-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας Πρέπει επίσης να μας παρέχετε:
  • Φωτοτυπία του διαβατηρίου/ταυτότητας ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην ταυτοπροσωπία.
  • Την υπογραφή σας καθώς και την ημερομηνία της αίτησης.

    Εάν υποβάλετε αίτηση για λογαριασμό άλλου προσώπου, απαιτείται υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Παρακαλώ στείλτε το αίτημά σας στο:

    Data Protection Manager
    FLB Group Ltd
    Thornybank Industrial Estate
    Dalkeith, Midlothian
    EH22 2NE

    Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστότοπου

    Αυτή ο ιστότοπος φιλοξενείται από την υπηρεσία Amazon Web Services (https://aws.amazon.com/compliance/data-privacy-faq/) σε ένα κέντρο δεδομένων με έδρα την Φρανκφούρτη. Η διακίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτής της ιστοσελίδας και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και παραδίδεται μέσω του HTTPS.

    Οι "τρίτοι" επεξεργαστές δεδομένων που χρησιμοποιούμε

    Χρησιμοποιούμε αρκετούς "τρίτους" επεξεργαστές προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζονται στοιχεία για λογαριασμό μας. Οι εν λόγω "τρίτοι" επεξεργαστές προσωπικών δεδομένων έχουν επιλεγεί προσεκτικά και συμμορφώνονται απόλυτα με την νομοθεσία που περιγράφεται παραπάνω. Όλοι οι "τρίτοι" επεξεργαστές δεδομένων εδρεύουν στις ΗΠΑ και είναι συμβατοί με την προστασία απόρρητου στις ΕΕ-ΗΠΑ εκτός από την DotMailer που έχει έδρα στην Αγγλία.

  • Amazon Web Services - (EU Data Protection)
  • Google Analytics - (Privacy Policy)
  • DotMailer - (Privacy Policy)
  • Braintree/PayPal - (Privacy Policy)
  • AWIN - (Privacy Policy)
  • Agorapulse - (GDPR)

    Παραβίαση δεδομένων

    Θα αναφέρουμε οποιαδήποτε παράνομη παραβίαση δεδομένων στην βάση δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας ή της βάσης δεδομένων οποιουδήποτε "τρίτου" επεξεργαστή δεδομένων με τον οποίο συνεργαζόμαστε, σε όλα τα σχετικά πρόσωπα που αφορούν καθώς και στις αρμόδιες αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εάν είναι εμφανές ότι τα αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν κλαπεί.

    Υπεύθυνος δεδομένων

    Ο υπεύθυνος επεξεργασίας αυτής της ιστοσελίδας είναι η: FLB Group Ltd, καταχωρημένη στην Σκωτία με αριθμό εταιρείας: SC007315

    Η έδρα της οποίας είναι:
    30 Semple Street
    Εδιμβούργο
    EH3 8BL

    Και της οποίας το γραφείο λειτουργίας είναι:
    Βιομηχανική περιοχή Thornybank
    Dalkeith, Midlothian
    EH22 2NE

    Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων
    Mrs Julie Bryant, Manager
    Telephone: +44 (0) 131 663 1971
    Email: jbryant@flbgroup.com

    Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

    Η εν λόγω πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει περιστασιακά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώνουμε αναλυτικά τους πελάτες μας ή τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας σχετικά με τέτοιες αλλαγές. Αντί αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτήν την σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής. Ειδικές αλλαγές πολιτικής και ενημερώσεις αναφέρονται στον κατάλογο αλλαγών παρακάτω.

    Changelog

    18/04/2018 – Ενημερωμένο σύμφωνα με τον κανονισμό 2018 για την Γενική Προστασία Δεδομένων της ΕΕ (GDPR)
    21/03/2018 - Προστέθηκε η υπηρεσία Amazon Web Services ως τρίτο μέρος
    17/10/2017 – Ξεκίνησε η πολιτική απορρήτου